Hundträning/kurs

Välkomna på jakthundskurs 2022!

I år har vi nöjet att kunna erbjuda kurs och jakt på våran nya gård Sämsholm Gård.

Tillsammans med den välrenommerade kursledaren Mattias Westerlund från Hundskolan Vision tränar och jagar ni i fina marker. Skog, fält, vilt åkrar och vilt vatten ger din hund och dig goda möjligheter till fina fågel situationer. God tillgång på fasaner och änder.

Vid er vistelse här hos oss på Sämsholm Gård kan vi även erbjuda flugfiske, öring och regnbåge. Sämsholms Gård var, för inte så länge sedan, kunglig hovleverantör av flodkräfta. I dag är Gården leverantör av signalkräfta som finns i Sämssjön.

För er som är i behov av övernattning finns rum på vår kursgård frukost ingår. Lunch, middag kan bokas och serveras på kursgården, puben eller ute i fält.

För närvarande har vi ett inplanerat kurstillfälle i oktober och planerar nu in fler tillfällen.

Skicka gärna en intresseanmälan till gabriella@samsholm.se där får du gärna presentera din hund.

Vi återkommer snart med kursdatum.

 

 

KURSLEDARE

Mattias Westerlund, Hundskolan Vision www.hundskolanvision.se

KURSADMINISTRATION

Gabriella Larnebring. För frågor om kurserna kontakta Gabbi på e-post gabriella@samsholm.se

MAT

PRIS

Anmälan

Anmälningsvilkor

Swisha anmälningsavgiften 1000 kronor till 123 311 4287 (Hov i Sverige AB). Ange ditt namn och vilka kurser du avser vara med på i meddelandefältet. För fullständig anmälan krävs genomförd full betalning senast två veckor före kursstart. Avbokning senast 4 veckor innan kursstart återbetalas 100%. Avbokning senast 2 veckor innan kursstart återbetalas 50%. Avbokning mindre än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej. 

FILOSOFI

På Krusenberg erbjuder vi exklusiv hundträning med upplevelsen och hunden i fokus. Hundägare och hundar är varmt välkomna till en herrgårdsmiljö med alla faciliteter som kan tänkas behövas för en lyckad träningshelg. Vi tillhandahåller konferenslokaler, grönytor, träningshallar, fält och skog. Vi förespråkar inlärningsmetoder som fokuserar på positiv förstärkning och ömsesidiga relationer mellan hundar och ägare.