Hundträning

Välkomna på jakthundskurser 2020!

5 – 6 December

FULLBOKAT

DU KAN ANMÄLA DIG TILL ÅTERBUDSLISTA

Den stående fågelhundens jaktdressyr

Krusenberg Gård, Uppsala 5-6 december 2020

Stadgeträning, injagning av den stående fågelhunden, apportering, problemlösning; vad gör jag om hunden går för litet eller förstort, hunden går efter, reser inte, står inte med mera. I praktik övar vi lydnadsträning, stadga, apportering och reviering, både på träningsområde och på jaktmarkerna i åkerlandskapet. Praktisk träning och jakt på fält och i ekbackar.

KURSLEDARE

Mattias Westerlund, Hundskolan Vision www.hundskolanvision.se

KURSADMINISTRATION

Benkt Larnebring. För frågor om kurserna kontakta Benkt på e-post benkt@krusenberggard.se eller mobil 070-666 42 66.

MAT

Lunch och fika ingår båda dagarna.

PRIS

Hundförare

4 500:-

Medföljare

1 000:-

Anmäl dig här

Anmälningsvilkor

Swisha anmälningsavgiften till 123 311 4287 (Hov i Sverige AB). Ange ditt namn och vilka kurser du avser vara med på i meddelandefältet. För fullständig anmälan krävs genomförd betalning. Avbokning senast 4 veckor innan kursstart återbetalas 100%. Avbokning senast 2 veckor innan kursstart återbetalas 50%. Avbokning mindre än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej. 

FILOSOFI

På Krusenberg Gård erbjuder vi exklusiv hundträning med upplevelsen och hunden i fokus. Hundägare och hundar är varmt välkomna till en herrgårdsmiljö med alla faciliteter som kan tänkas behövas för en lyckad träningshelg. Vi tillhandahåller konferenslokaler, grönytor, träningshallar, fält och skog. Vi förespråkar inlärningsmetoder som fokuserar på positiv förstärkning och ömsesidiga relationer mellan hundar och ägare.

Anmäl dig här