Hundträning

Välkomna på jakthundskurser !

Vi planerar nu kurser för 2020, preliminära datum

13-14 juni

10-11 otober

5-6 december

VI ÅTERKOMMER MED EXAKT DATUM OCH PRISER ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU!

KURSLEDARE Mattias Westerlund, Hundskolan Vision www.hundskolanvision.se KURSADMINISTRATION Benkt Larnebring. För frågor om kurserna kontakta Benkt på e-post benkt@krusenberggard.se eller mobil 070-666 42 66.

Den stående fågelhundens jaktdressyr

Krusenberg Gård, Uppsala 13-14 juni 2020 Stadgeträning, injagning av den stående fågelhunden, apportering, problemlösning; vad gör jag om hunden går för litet eller förstort, hunden går efter, reser inte, står inte med mera. I praktik övar vi lydnadsträning, stadga, apportering och reviering, både på träningsområde och på jaktmarkerna i åkerlandskapet. Praktisk träning och jakt på fält och i ekbackar

Anmäl ditt intresse här! MAT Lunch och fika ingår båda dagarna. PRIS Hundförare Medföljare

Anmälningsvilkor Swisha anmälningsavgiften till 123 311 4287 (Hov i Sverige AB). Ange ditt namn och vilka kurser du avser vara med på i meddelandefältet. För fullständig anmälan krävs genomförd betalning. Avbokning senast 4 veckor innan kursstart återbetalas 100%. Avbokning senast 2 veckor innan kursstart återbetalas 50%. Avbokning mindre än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej. Vid avbokning utan giltigt skäl återbetalas ej anmälningsavgiften på 1 000 kr.

FILOSOFI

På Krusenberg Gård erbjuder vi exklusiv hundträning med upplevelsen och hunden i fokus. Hundägare och hundar är varmt välkomna till en herrgårdsmiljö med alla faciliteter som kan tänkas behövas för en lyckad träningshelg. Vi tillhandahåller konferenslokaler, grönytor, träningshallar, fält och skog. Vi förespråkar inlärningsmetoder som fokuserar på positiv förstärkning och ömsesidiga relationer mellan hundar och ägare.