Hundträning

Välkomna på jakthundskurser 2019  

KURSLEDARE
Mattias Westerlund, Hundskolan Vision www.hundskolanvision.se
KURSADMINISTRATION 
Johan Larsson. För frågor om kurserna kontakta Johan på e-post johan@krusenberggard.se eller mobil 070-872 79 11.

Exklusivt kurspaket 2019

Genom att anmäla dig till vårt exklusiva kurspaket för den stående fågehunden får du under året återkommande kurser för att driva utvecklingen mot den färdiga jakthunden.  En stor del av tiden ägnas åt praktisk uppflogsträning, stadga, apportering och lydnadsträning. Träning kommer att ske på visionsripor och levande fåglar i kontrollerade situationer och under jakt på rapphöns, fasan och ripa. Träning och jakt sker både på fält och fjäll  i grupp och individuellt. Paketet består av tre kurstillfällen och tillgång till 5 valfria filmer från Hundskolan Vision och en avslutande 3-rätters middag på Krusenberg Herrgård. 

För att reservera en plats på samtliga tillfällen betalas en avgift på 1 000 kr vid anmälan. Därefter betalas 4 995 kr inför varje kurs. Betalningen ska vara oss tillhanda senast 2 veckor innan kursstart. 

Anmäl dig till exklusivt kurspaket 2019 här!

KURS 1 – Krusenberg Gård, Uppsala 16-17 april 2019
Stadgeträning, injagning av den stående fågelhunden, apportering, problemlösning; vad gör jag om hunden går för litet eller förstort, hunden går efter, reser inte, står inte med mera. I praktik övar vi lydnadsträning, stadga, apportering och reviering, både på träningsområde och på jaktmarkerna i åkerlandskapet.

KURS 2 – Moussjetjolme, Arjeplog 13-15 september 2019
Praktiskt träning och jakt i skog och fjäll. 

KURS 3 – Krusenberg Gård, Uppsala 5-6 oktober 2019
Praktisk träning och jakt på fält och i ekbackar
Avslutande trerätters middag på Krusenberg Herrgård. 

FILMER 
Mellan kurstillfällena ges du möjlighet att ta del av fem filmer från Hundskolan Vision och Webdog.nu för att födjupa dig i de moment du och din hund har störst behov av träning och utveckling.  

MAT 
Lunch och fika ingår vid samtliga kurstillfällen. 
Middag vid sista kurstillfället ingår också. 

PRIS 
Hundförare 15 985 SEK ink. moms 
Medföljare 4 500 SEK ink. moms.

Anmälningsvilkor
Swisha anmälningsavgiften till 123 311 4287 (Hov i Sverige AB). Ange ditt namn och vilka kurser du avser vara med på i meddelandefältet. För fullständig anmälan krävs genomförd betalning. Avbokning senast 4 veckor innan kursstart återbetalas 100%. Avbokning senast 2 veckor innan kursstart återbetalas 50%. Avbokning mindre än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej. Vid avbokning utan giltigt skäl återbetalas ej anmälningsavgiften på 1 000 kr. 

FILOSOFI

På Krusenberg Gård erbjuder vi exklusiv hundträning med upplevelsen och hunden i fokus. Hundägare och hundar är varmt välkomna till en herrgårdsmiljö med alla faciliteter som kan tänkas behövas för en lyckad träningshelg. Vi tillhandahåller konferenslokaler, grönytor, träningshallar, fält och skog. Vi förespråkar inlärningsmetoder som fokuserar på positiv förstärkning och ömsesidiga relationer mellan hundar och ägare.