Hundträning

Välkomna på jakthundskurser 2019  

KURSLEDARE
Mattias Westerlund, Hundskolan Vision www.hundskolanvision.se
KURSADMINISTRATION 
Johan Larsson. För frågor om kurserna kontakta Johan på e-post johan@krusenberggard.se eller mobil 070-872 79 11.

Den stående fågelhundens jaktdressyr 


Krusenberg Gård, Uppsala 5-6 oktober 2019
Stadgeträning, injagning av den stående fågelhunden, apportering, problemlösning; vad gör jag om hunden går för litet eller förstort, hunden går efter, reser inte, står inte med mera. I praktik övar vi lydnadsträning, stadga, apportering och reviering, både på träningsområde och på jaktmarkerna i åkerlandskapet. Praktisk träning och jakt på fält och i ekbackar

Anmäl dig till kurs 5-6 oktober här!
MAT 
Lunch och fika ingår båda dagarna. 

PRIS 
Hundförare 4 000 SEK ink. moms 
Medföljare 1 000 SEK ink. moms.

Anmälningsvilkor
Swisha anmälningsavgiften till 123 311 4287 (Hov i Sverige AB). Ange ditt namn och vilka kurser du avser vara med på i meddelandefältet. För fullständig anmälan krävs genomförd betalning. Avbokning senast 4 veckor innan kursstart återbetalas 100%. Avbokning senast 2 veckor innan kursstart återbetalas 50%. Avbokning mindre än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej. Vid avbokning utan giltigt skäl återbetalas ej anmälningsavgiften på 1 000 kr. 

FILOSOFI

På Krusenberg Gård erbjuder vi exklusiv hundträning med upplevelsen och hunden i fokus. Hundägare och hundar är varmt välkomna till en herrgårdsmiljö med alla faciliteter som kan tänkas behövas för en lyckad träningshelg. Vi tillhandahåller konferenslokaler, grönytor, träningshallar, fält och skog. Vi förespråkar inlärningsmetoder som fokuserar på positiv förstärkning och ömsesidiga relationer mellan hundar och ägare.